Zaznacz stronę

KOMBUCHA SZAMPAŃSKA O SMAKU POZIOMKI

Kombucha szampańska o smaku poziomki to 100% naturalnych bąbelków zamkniętych w eleganckiej butelce. Powstaje w drodze naturalnej fermentacji na bazie zielonej herbaty, cukru i grzybka herbacianego, który jest kulturą mikroorganizmów: dobrych bakterii i drożdży. Kombucha to produkt żywy, bo zawarte w niej mikroorganizmy nieustannie pracują, dlatego płyn bąbelkuje i delikatnie gazuje. Szampański efekt dodaje kombuchy atrakcyjności, bo dzięki temu stanowi ona smaczną, naturalną alternatywę dla napojów gazowanych czy musującego alkoholu.

 

MARKA • BRAND

Manufaktura Rodziny Sadowskich

PROJEKT • DESIGN Magdalena Sońta

PRODUCENT • MANUFACTURER Miodziarze Sp. z o.o.

NA RYNKU OD • ON THE MARKET SINCE

2023

KONTAKT • CONTACT

www.pasiekisadowskich.pl

Umiejętności

Opublikowano w dniu